Hidden Mercy

Guild forum


You are not connected. Please login or register

Etodao - Holy Paladin 5.3GS (tryout)

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Etodao - Holy Paladin 5.3GS (tryout) on Tue Aug 03, 2010 4:53 pm

Vart bor du och vad heter du?: Mitt namn är Hugo Elmvik, och jag är för nuvarande bosatt i Svedala utanför Malmö. Letar bostad i Göteborg! 20år gammal !

Klass: Paladin

Ras: Dranaei

Spelar namn: Etodao

Spec.
MS: Holy

OS: Retribution

Armorylänk(Logga ut i pve gear):
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Shattered+Hand&cn=Etodao

Senaste guild(samt varför du lämnade): BIG Street, Lämnade guilden för att jag miggade ifrån Kazzak till Shattered Hand.

Vad är dina raid erfarenheter genom wow tiden (Vanila-TBC-Wotlk)?: Har inga erfarenheter ifrån varken Vanila eller TBC tiden eftersom jag precis börjat spela, men har gått lite ICC 10/25 och lär mig snabbt!

När började du spela wow?: Juni 2010

Professions: BS / Mining (125/0) med detta kan jag säga att jag är redo att lära om mina professions till fördel för guilden. Inget jag satsat på tidigare

Vad har du gemmat och hur har du tänkt?: Just nu har jag fått mycket hjälp när jag gemmat pga att jag är så pass ny, men har just nu gemmat Intellekt för att få upp min mana Smile

Vad har du enchantat och varför?: Har just nu endast 3 delat enchantade, men håller på att fylla ut. Jag har då enchantat Spell Power & Crit

Vilka addons använder du under raids?: Just nu sitter jag på GRID / Omen & DBM

Hur länge har du spelat din klass? "/played": 9 Dagar total ( 3 dagar på 80 )

Berätta om dig själv. Varför började du med wow och hur ser din vardag ut?: Jag började med wow för att jag tröttnade på att sitta med cs hela dagarna, efter ett tag började jag gilla spelet och förstår inte varför jag inte gett det en chans tidigare. Min vardag är simpel just nu pga arbetslöshet, jobbar varannan helg på tidningsbärnarna och delar då ut dagstidningar lör-sön, dvs 4 dagar i månaden. Utöver det datorn.

Kommer du kunna raida med oss Onsdag - Måndag / Tisdag?: Jag kommer kunna raida dem dagarna ni raidar, öppen för alla dagar!

Vad har du för datorn och vad har du i den. Samt vad har du för uppkoppling?: Just nu sitter jag på ett hemmabygge som börjar bli lite omodernt, men det hänger självklart med fortfarande och jag har precis beställt nytt grafikkort!
(2.6 dualcore processor, 4096mb ram, PC HD4650/ uppdateras till PC HD5870 inom 1 vecka,) sitter med en stabil 24 lina från BBB.


Vi använder ventrilo och mick är ett måste. Är detta något problem för dig? Och isåfall varför?: Absolut inte, har använt det dagligen när jag praccat inom CS så har inga problem med dem!

Hur kommer det sig att söker du just till oss och känner du någon i guilden sen innan?: Såg att ni sökte folk och eftersom jag behöver en guild tänkte jag ge det en chans, jag är inte den mest erfarna spelaren ni hittar och definitivt inte den bästa. När det gäller att lägga ner tid på spelet tror jag dock jag har lite bättre chans, kommer vara aktiv och lära mig konstant!

Varför tycker du att vi ska ta in just dig till guilden?: Jag är en trevlig och social person, har lätt för att ta kritik och prata. Lägger ner tid på spelet för att kunna nå toppen!

View user profile http://www.rakaka.se

2 Re: Etodao - Holy Paladin 5.3GS (tryout) on Wed Aug 04, 2010 12:57 am

För det första så tycker jag inte han verkar veta något om spelet. Och för det andra så titta på hans gems / enchants. Saknar enchants osv.

View user profile

3 Re: Etodao - Holy Paladin 5.3GS (tryout) on Wed Aug 04, 2010 2:18 am

Admin


Admin
Jag skulle gärna prata med dig inom vent - skype eller någonting liknande under morgon dagen. Gillar applyn, dock inte erfarenheten - gearet! Hör av dig.

-Puffen

View user profile http://hiddenmercy.darkbb.com

4 Re: Etodao - Holy Paladin 5.3GS (tryout) on Wed Aug 04, 2010 2:06 pm

Admin wrote:Jag skulle gärna prata med dig inom vent - skype eller någonting liknande under morgon dagen. Gillar applyn, dock inte erfarenheten - gearet! Hör av dig.

-Puffen

Jag finns tillgänglig hela dagen på skype / msn !

Hugosvedala@hotmail.com

eller

tast1234561 @ skype

View user profile http://www.rakaka.se

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum